Sunday, February 28, 2010

Jaminan 100% Tanpa Risiko dari Kami!

Jaminan 100% Tanpa Risiko dari Kami!

Jaminan 100% TANPA RISIKO Wang Dikembalikan! Jika anda masih belum yakin sepenuhnya dengan kebenaran yang kami tawarkan, ini jaminan peribadi kami. Dapatkan produk Hi-Up Health & Height Increase Device dan CUBA selama 90 hari! Jika anda tidak mendapatkan penambahan ketinggian minimum 3 cm dalam tempoh ini (dengan syarat anda telah memahami dan menggunakan semua teknik yang disarankan), pulangkan semula Hi-Up Health & Height Increase Device berserta kad jaminan, kami akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal! Jadi, anda mempunyai masa 90 hari untuk mencuba TANPA RISIKO. Kami berani memberi jaminan 100% tanpa risiko dan jaminan wang dikembalikan kerana kami yakin dengan produk yang ditawarkan ini. Anda tidak akan rugi walau sedikit pun. Segalanya ditanggung oleh kami. Malah kami benarkan anda menyimpan SEMUA BONUS sebagai tanda terima kasih kerana sudi mencuba produk Hi-Up Health & Height Increase Device! Jadi bukankah ini satu jaminan yang cukup adil bagi anda?

Hi-Up Health & Height Increase Device Adalah Produk Penambahan Ketinggian Yang Selamat dan Murah!

Jaminan Kualiti Produk Selama 2 Tahun

Produk Hi-Up Health & Height Increase Device adalah dijamin kualitinya untuk tempoh 2 Tahun. Pulangkan semula jika anda dapati ada berlaku kerosakan pada unit Hi-Up Health & Height Increase Device. Unit yang baru akan terus dihantar kepada anda secara PERCUMA!

Jangan tunggu lagi! Anda boleh bertambah tinggi dalam masa beberapa minggu. Lebih cepat anda mula menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device, lebih tinggi lagi anda membesar. Jangan tangguh lagi!

YA! Saya Ingin Menambah Keyakinan Diri dan Menjadi Lebih Tinggi Sekarang!

1 Unit Hi-Up Health & Height Increase DeviceE-Book Rahsia Menambah Ketinggian (Edisi Premium)


Jaminan 100% Wang Dikembalikan (Kad Jaminan akan diberi)


Jaminan Kualiti Produk Selama 2 Tahun


Penghantaran Poslaju PERCUMA (Seluruh Malaysia)

Harga Yang Anda Perlu Bayar ...

RM 99.00+++

RM68.00

Untuk Sekali Seumur Hidup

Harga Akan Naik RM99.00 Bila-bila Masa Dari Sekarang!

PS: Anda perlu bertindak sekarang! Jangan membuang masa dengan kaedah penambahan ketinggian lain yang tidak berkesan. Pastikan anda bertindak sekarang, sebelum berlaku sebarang perubahan harga.

PPS: Mungkin ini adalah kali terakhir anda mendapat tawaran sehebat ini. Jadi, jangan lepaskan peluang sekali seumur hidup ini, kerana ia bakal merubah kehidupan anda tidak lama lagi ... Atau anda akan menyesal di kemudian hari.


Soalan-soalan yang Biasa Ditanya


Soalan-soalan yang Biasa Ditanya

Soalan: Bagaimanakah Hi-Up Health & Height Increase Device berbeza dengan produk menambah ketinggian yang lain?

Jawapan: Hi-Up Health & Height Increase Device adalah hasil kajian perubatan ekstensif oleh para saintis terkemuka Jepun dalam bidang tumbesaran manusia. Ianya tidak seperti produk menambah ketinggian lain yang tidak mempunyai sebarang sokongan kajian saintifik.

Tambahan, Hi-Up Health & Height Increase Device selamat, mudah dan senang digunakan. Ia tidak melibatkan sebarang dadah merbahaya, suntikan yang menyakitkan, pil berbahaya atau senaman yang rumit. Anda boleh menggunakannya di mana sahaja, pada bila-bila masa. Paling penting, produk ini berasaskan getah 100% dan sangat murah.

Soalan: Adakah Hi-Up Health & Height Increase Device berkesan untuk semua orang?

Jawapan: Hi-Up Health & Height Increase Device boleh digunakan oleh sesiapa sahaja yang ingin menjadi lebih tinggi. Bagaimanapun, perlu diingatkan, Hi-Up Health & Height Increase Device bukanlah produk ajaib dan tidak boleh mengubati kecacatan kelahiran. Walaupun ianya boleh digunakan oleh semua orang, dari kanak-kanak hingga dewasa, Hi-Up Health & Height Increase Device paling berkesan bagi mereka yang berumur di bawah 35 tahun.

Soalan: Adakah penambahan ketinggian oleh Hi-Up Health & Height Increase Device berkekalan?

Jawapan: Ya, penambahan ketinggian hasil penggunaan produk Hi-Up Health & Height Increase Device adalah benar-benar semula jadi dan berkekalan, sama seperti anda telah membesar pada masa lalu.

Soalan: Adakah anda menawarkan satu jaminan wang dikembalikan jika Hi-Up Health & Height Increase Device tidak berkesan untuk saya?

Jawapan: Ya! Jika anda ingin memesan Hi-Up Health & Height Increase Device untuk menambah ketinggian anda, kami mahu anda mencubanya pada tanpa risiko. Oleh itu, kami tawarkan Jaminan 100% Wang Dikembalikan. Sekiranya anda gunakan Hi-Up Health & Height Increase Device secara berterusan namun tidak mendapat hasil minimum pertambahan ketinggian 3cm seperti yang dipromosikan, anda boleh meminta bayaran balik bagi keseluruhan harga belian selepas 90 hari. Kami akan membayar kembali harga penuh belian anda. Dengan jaminan seperti ini, masakan anda boleh kerugian?

Kami akan memulangkan wang anda semula, dan anda boleh menyimpan semua bonus yang telah anda terima dengan pembelian produk ini.

Soalan: Berapa lamakah Hi-Up Health & Height Increase Device boleh bertahan?

Jawapan: Sepasang Hi-Up Health & Height Increase Device boleh bertahan sekurang-kurangnya 2-3 tahun. Ia satu tempoh yang agak lama. Perlu diingat, bahawa Hi-Up Health & Height Increase Device membantu anda menjadi lebih tinggi buat selama-lamanya. Jika anda menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device untuk 90 hari dan berjaya menambah ketinggian 3 inci, anda akan masih menjadi 3 inci lebih tinggi selama-lamanya walaupun jika anda tidak lagi menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device. Anda hanya perlu membeli Hi-Up Health & Height Increase Device sekali seumur hidup sahaja dan boleh menikmati semua faedahnya sepanjang hayat anda.

Soalan: Berapakah tahap ketinggian yang boleh saya perolehi dengan menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device?

Jawapan: Secara purata, ketinggian boleh ditingkatkan sehingga 1 - 3 inci dengan menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device. Keputusan yang diperolehi adalah berbeza bagi setiap individu. Pengguna lebih muda akan lazimnya mengalami lebih banyak penambahan ketinggian. Untuk memperolehi hasil terbaik, anda dinasihati untuk:

  1. Melakukan senaman

  2. Mendapat tidur yang cukup

  3. Makan makanan seimbang

  4. Hindari tabiat gemar merokok/minum minuman beralkohol kerana ia boleh menyingkirkan kalsium dari tubuh


Soalan: Bagaimanakah cara menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device?

Jawapan: Anda sebenarnya boleh memakai Hi-Up Health & Height Increase Device pada bila-bila masa, selama yang anda mahu (tertakluk kepada tempoh minima 15-30 minit sehari). Sebenarnya, itulah keunikan Hi-Up Health & Height Increase Device. Walau bagaimana pun, untuk hasil maksima, kami sarankan anda memakainya dua kali sehari, 30 minit pada waktu pagi, dan 30 minit pada waktu malam, sebelum anda tidur.

Soalan: Apakah saiz ukuran Hi-Up Health & Height Increase Device yang ada?

Jawapan: Hi-Up Health & Height Increase Device boleh didapati dalam satu saiz sahaja, saiz US 10. Pengguna yang mempunyai kaki yang lebih besar, boleh memakai produk Hi-Up Health & Height Increase Device seperti yang sedia ada. Pengguna yang berkaki kecil perlu memotong rapi produk tersebut mengikut panduan pengunaan yang diberikan.

Soalan: Berapa lamakah perlu saya tunggu untuk melihat hasilnya?

Jawapan: Secara am, hasil permulaan boleh dilihat dalam tempoh 45 hingga 60 hari. Bagaimana pun, ianya berbeza dari individu ke individu. Pengguna yang lebih muda selalunya dapat melihat hasilnya dengan lebih cepat dan ketara.

Soalan: Saya sudah berusia 33 tahun. Bolehkan saya gunakan Hi-Up Health & Height Increase Device untuk tambah tinggi?

Jawapan: Hi-Up Health & Height Increase Device berkesan bagi mereka yang berumur 35 tahun ke bawah. Walau pun pengguna yang lebih berusia mendapati hasil yang kurang ketara dan memakan masa yang lebih lama, ini tidak bermakna anda terlalu tua untuk menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device. Asalkan anda menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device secara berterusan, anda pasti akan mendapat hasil yang positif.

Tunggu! Kami Ada Tawaran Lebih Hebat Lagi Untuk Anda

Tunggu!

Kami Ada Tawaran Lebih Hebat Lagi Untuk Anda

Dapatkan E-BOOK "Rahsia Menambah Ketinggian (Edisi Premium)" secara PERCUMA dengan pembelian Hi-Up Health & Height Increase Device!!

E-Book "Rahsia Menambah Ketinggian (Edisi Premium)" ini hanya boleh diperolehi apabila anda membuat pembelian produk Hi-Up Health & Height Increase Device. Ia disusun dengan ringkas & padat berdasarkan hasil-hasil penelitian terkini terhadap jurnal-jurnal kesihatan USA, Eropah & Asia.

Dengan penggunaan Hi-Up Health & Height Increase Device sahaja, anda boleh menambah ketinggian sehingga 1-3 inci, namun begitu anda juga pasti mampu untuk memaksimumkan lagi potensi ketinggian yang sedia ada melalui rahsia-rahsia yang bakal didedahkan dalam E-Book ini. Jika anda seorang lelaki yang bercita-cita tinggi atau wanita yang ingin kelihatan lebih menarik, ia pasti akan membuatkan anda berasa begitu teruja! Anda akan didedahkan pelbagai rahsia mengenai:

Rahsia 1: Bagaimana untuk menyeimbangkan 3 faktor utama iaitu: Diet, Tidur dan Senaman untuk menambah ketinggian.

Anda sudah pastinya mahu menambah ketinggian, tetapi tahukah anda betapa pentingnya diet, tidur dan senaman yang betul? Tanpa pengetahuan yang khusus, anda diibaratkan berjalan dalam keadaan gelap-gelita tanpa arah dan anda pasti tidak akan berjaya untuk mencapai sebarang matlamat. Untuk menjadi lebih tinggi ia merupakan salah satu cabang seni dalam Sains dan ketiadaan pengetahuan dalam perkara ini merupakan musuh yang paling utama bagi anda. Rahsia ini akan menjadi satu pelan yang tepat bagi matlamat anda, dan satu panduan khusus untuk tindakan anda.

Rahsia 2: Senaman yang tidak diketahui ramai untuk menambah ketinggian dengan cepat.

Disamping menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device anda juga digalakkan untuk melakukan __ Senaman Khusus bagi merangsang penambahan ketinggian secara semulajadi dengan optimum pada bila-bila masa yang anda suka. Setiap senaman diberikan penjelasan lengkap dan gambar disertakan untuk memudahkan pemahaman anda

Rahsia 3: Bagaimana untuk memperolehi tidur yang berkualiti dan sangat penting bagi memacu penghasilan hormon ketinggian.

Semasa tidur, hormon ketinggian akan bertugas untuk menebalkan dan memanjangkan tulang. Semakin berkualiti tidur anda, maka semakin ia akan bekerja dengan optimum. Tidur yang sempurna dengan postur yang betul adalah sangat penting disamping merehatkan minda dan tubuh badan anda, mata akan tertutup dan segala aktiviti fizikal berhenti. Semasa tidur yang lena atau "deep sleep" iaitu tanpa sebarang gangguan, tanpa perasaan gelisah dan tanpa mimpi, hormon ketinggian yang dihasilkan oleh kelenjar pituitari akan dirembeskan ke sistem darah dan tersebar ke seluruh tubuh badan anda yang membolehkan penebalan dan pemanjangan pada tulang. Apakah rahsianya untuk memperolehi "deep sleep" ini?

Rahsia 4: Tips diet yang betul untuk menambah ketinggian.

Anda bakal mempelajari bagaimana cara untuk mengkombinasikan nutrisi yang tepat bagi meningkatkan penghasilan hormon ketinggian secara semulajadi tanpa penglibatan sebarang ubat-ubatan kimia yang berbahaya. Ia juga bergantung pada pemakanan yang seimbang, jenis makanan yang diambil dan yang paling penting bilakah makanan tersebut diambil. Jika lebih banyak nutrien yang terkandung dalam makanan tersebut, maka lebih besar peluang untuk anda bertambah tinggi.

Rahsia 5: Formula saintifik untuk mengira potensi sebenar ketinggian semulajadi maksimum.

Mungkin anda sering tertanya-tanya: "Bapa saya tinggi X meter dan ibu saya tinggi Y meter, berapakah tinggi badan maksimum yang dapat saya miliki?" Kini telah ditemui rumusan matematik hasil penelitian oleh para bijak pandai mengenai masalah ketinggian badan manusia di pelbagai negara dengan menyelidik hubungan antara ketinggian seseorang dengan ketinggian badan ibu bapa serta keturunan di atasnya. Hasil daripada rumusan ini pastinya akan membuatkan anda terkejut kerana anda bakal mengetahui bahawa hampir setiap orang tersilap dalam meneka potensi sebenar ketinggian maksimum mereka. Terdapat lebih 95% peluang untuk anda mencapai potensi sebenar yang telah ditetapkan oleh genetik anda untuk menjadi lebih tinggi daripada yang dianggap sebelum ini.

Rahsia 6: Tips mudah untuk memaksimumkan penyerapan kalsium oleh tulang.

Umum sudah mengetahui bahawa kalsium adalah mineral penting bagi pertumbuhan tulang. Majoriti tulang terdiri dari unsur kalsium dan kekurangan kalsium pasti menyebabkan penambahan ketinggian akan terbantut. Namun begitu, pengambilan kalsium dalam jumlah berlebihan juga tidak baik untuk kesihatan. Kajian menunjukkan bahawa jika terlalu banyak pengambilan kalsium akan lebih cenderung untuk meningkatkan risiko kanser prostat dan batu karang. Oleh kerana itu bagaimana sebaiknya untuk mengambil kalsium secara efektif untuk memaksimumkan potensi ketinggian tanpa mengabaikan faktor kesihatan?

Rahsia 7: Fakta terpenting dalam sejarah peradaban manusia mengenai pertambahan ketinggian badan.

Gizi makanan sangat penting dalam membantu pertumbuhan tinggi badan seseorang. Mengapa orang Eropah memiliki tubuh yang tinggi berbanding orang Asia? Salah satu sebabnya adalah pengambilan gizi makanan oleh mereka jauh lebih baik daripada gizi makanan yang diambil oleh orang-orang Asia. Jika anda mengamati proses pembesaran kanak-kanak, biasanya mereka mengalami proses pembesaran yang pesat. Dan tahukah anda apakah sebabnya?

Rahsia 8: Bagaimana hampir kesemua Kick Boxer mempunyai kaki yang lebih panjang satu atau dua inci dari kebiasaannya (1 inci = 2.54 cm, jadi hampir 5 cm!!)

Aktiviti menendang dapat membantu pertumbuhan pada tulang kering pada kaki dan tulang paha. Mungkin dari semua jenis senaman, menendang adalah yang paling memenatkan tetapi dapat menambah ketinggian anda. Tahukah anda? Steven Seagal, Van Damme dan Bruce Lee mempunya kaki yang panjangnya melebihi badan mereka. Ini disebabkan mereka menendang lebih banyak. Bagaimana untuk melakukan aktiviti menendang yang lebih efektif?

Rahsia 9: Bagaimana aktiviti bergayut dapat membantu anda menambah ketinggian.

Tulang punggung kita terdapat cakera intervebral yang berpotensi untuk meregang bagi penambahan tinggi badan. Aktivit bergayut sangat berpengaruh untuk membuka ruas organ ini dan ianya sangat mudah untuk dilakukan. Bagaimanakah untuk melakukan aktivit bergayut dengan lebih berkesan?

Rahsia 10: Bagaimana untuk melakukan teknik pernafasan yang betul bagi meningkatkan metabolisma dan kesihatan tubuh sekaligus membantu mengoptimumkan ketinggian badan.

P/S: Sebenarnya banyak lagi rahsia-rahsia yang bakal anda ketahui dalam E-Book "Rahsia Menambah Ketinggian (Edisi Premium)" ini. Amat berbaloi sekali untuk anda memilikinya kerana segala yang dicurahkan amat MAHAL dan TIDAK TERNILAI HARGANYA. Ia akan diberikan PERCUMA jika anda membuat pembelian produk Hi-Up Health & Height Increase Device hari ini juga.


Berikut Sedikit Bukti Saintifik dan Perubatan!

Berikut Sedikit Bukti Saintifik dan Perubatan!

Hi-Up Health & Height Increase Device menggunakan prinsip seakan refleksologi. Terdapat beribu bukti saintifik dan perubatan yang menunjukkan bahawa refleksologi telah dibukti secara saintifik dan diterima diserata dunia sebagai salah satu kaedah semulajadi yang paling baik untuk memperbaiki keadaan fizikal seseorang, termasuk penambahan ketinggian. Berikut beberapa bukti saintifik dan perubatan :

Kesan Positif Refleksologi
"... Kanak-kanak yang menghidap 'cerebral palsy' yang menerima rawatan refleksologi menunjukkan kadar tumbesaran yang meningkat berbanding mereka yang tidak dirawat dengan cara ini. Kanak-kanak yang cacat akal terbukti dapat memperbaiki ketinggian, berat badan, keadaan kesihatan, kebolehan sosial dan kemajuan intelek apabila menerima rawatan refleksologi, berbanding mereka yang tidak menerima rawatan tersebut."

Persatuan Refleksologi China mendapati refleksologi 93.63% berkesan memperbaiki 63 masalah perubatan
"... Dr. Liang mendapati refleksologi : Amat berkesan (memulihkan) 48.68% jumlah kes keseluruhan; Berkesan atau memperbaiki 44.95%; Tidak berkesan dalam 6.37% kes."

Artifak Bahagian Kaki Mesir Purba
"... Ahli kajipurba menemui bukti bahawa penduduk Mesir purba telah menggunakan refleksologi beribu tahun yang lalu. Maharaja Octavius menyedari bahawa Mark Anthony sangat tergila-gilakan Cleopatra (Ratu Mesir ternama) -- "hingga dia sanggup mengurut kaki Ratu walau ketika majlis makan malam?."

Bahkan Diana, Puteri England, juga menikmati refleksologi kaki tiga kali seminggu!
"... Akhbar tabloid memberitakan Puteri Diana dan ahli keluarga diRaja menggunakan refleksologi kaki semenjak 1985. Dia (Diana) menerima rawatan kuku jari tangan, kaki dan refleksologi kaki tiga kali seminggu. (The Queen of Style, Diana, Commemorative Issue, Newsweek, p. 47, 1997)..."

Buku Refleksologi oleh para saintis dan doktor
"... Ini mungkin Senarai Buku Refleksologi Paling Menyeluruh yang boleh didapati di dunia. Dikumpulkan oleh Anthony Larkin."

Petikan mengenai refleksologi dan ketinggian dalam persidangan antarabangsa "Medical Health Forum"
"... Sekumpulan refleksologist memanipulasi bahagian tertentu tapak kaki bagi mengumpul keputusan berbeza-beza. Satu daripada keputusan-keputusan tersebut adalah rangsangan kelenjar pituitari bagi
membantu merembeskan hormon pertumbuhan yang juga merangsang penambahan ketinggian."

Carta refleksologi kaki yang dikeluarkan oleh Reflexology Research Project
"... Klik di sini untuk melihat carta
. Carta tersebut 100% konsisten dengan aplikasi Hi-Up Health & Height Increase Device terutamanya pada taburan "titik saraf" refleks bahagian tapak kaki. Para saintis dan doktor seluruh dunia membuat kesimpulan bersama bahawa refleksologi kaki benar-benar berkesan!"

Penggunaan Hi-Up Health & Height Increase Device

Penggunaan Hi-Up Health & Height Increase Device

Muatkan bahagian pelapik kasut yang paling cembung keatas bahagian kaki anda yang paling cengkung, dan potong lebihan alas dalam kasut tersebut berpandukan garis titik yang paling hampir dengan ukuran kaki anda.

Cuba berjalan, dengan kelajuan biasa, sekurang-kurangnya selama 15 - 30 minit, dua kali sehari - sekali disebelah pagi dan sekali pada waktu malam sebelum tidur. Perlu ditekankan disini, untuk mendapatkan keputusan terbaik, tapak kaki anda perlu dirangsang dengan sempurna.

Pada tahap permulaan penggunaan, anda mungkin merasa kekok atau ianya mungkin terasa sakit sedikit. Jika ini berlaku, jadual penggunaan anda perlu diubahsuai mengikut keselesaan anda. Anda mungkin perlu memakai sarung kaki hingga anda biasa dengan penggunaan Hi-Up Health & Height Increase Device.

Pastikan keperluan pemakanan anda sempurna, lebih-lebih lagi pengambilan protin, serat dan vitamin. Makanan seperti ikan, daging, buah-buahan, sayuran dan susu adalah disyorkan. Pastikan anda cukup tidur dan berehat.

Apakah Nilai Penambahan Ketinggian Bagi Anda?

Dapatkan Hi-Up Health & Height Increase Device dengan diskaun istimewa - Hanya boleh didapati di TambahKetinggian.com

Hanya RM68.00 sahaja (jimat RM31)

Harga Biasa RM99.00

Jika anda ingin mengambil kesempatan atas Tawaran Istimewa ini, anda hanya perlu klik disini untuk membuat pesanan sekarang!

Fikirkan. Jika anda boleh bertambah tinggi dan meningkatkan kepercayaan diri dan keyakinan, berapakan nilainya bagi anda?

Anda Masih Tidak Percaya? Lihat Pengakuan Bersumpah Dari Pengguna Produk Ini..

Anda Masih Tidak Percaya? Lihat Pengakuan Bersumpah Dari Pengguna Produk Ini..

"Ketinggian anak saya telah bertambah 3cm, sebelum ini: 159cm dan sekarang: 162cm"
Pn Normala- Malaysia.

"Alhamdulillah, saya mendapati ketinggian saya bertambah sebanyak 3 inci setakat ini. Insyaallah, saya akan terus menggunakan produk ketinggian ini"
Sofizah Mousin- Malaysia.

"Saya sangat sedih bertubuh rendah sehinggalah saya gunakannya. Sekarang saya lebih tinggi dan lebih berkeyakinan diri."
TohTH- Malaysia.

"I have used Hi-Up for three months now and I gained 3" in height. Thank you very much."

Tony Lee - Singapore

"Give Hi-Up a chance. Believe me you will not regret it!"

Gurdas S. Khalsa - India

"I am 33 years old and have tried several products in the market but none of them worked for me so far. With this product, I have grown 1.5cm after 60 days and I am still using it. I strongly recommend this to anyone who wants to grow taller."

Joseph Miranda, CA - USA

"I am 29 and had not grown since the age of 22. Nevertheless, after using your product, I've started growing again! This is totally Cool!"

Micheal Stewart - PA, USA

"Hi-Up works for females too! Even though I grew by just over an inch, it is definitely still worth it."

Anne Cobian, Middlesex - United Kingdom

"Cubalah produk ini sebelum membeli produk yang lain. Ianya senang digunakan dan berkesan. Saya memang bertambah tinggi dan masih membesar dengan penggunaanya."

Kim Wong, Kuala Lumpur - Malaysia

"After using this product, I have grown from 5'5'' to 5'8''. I am much more confident with myself now now. Thank so much."

Gurdas Dhillon, Toronto - Canada

"I am 27 and have stopped growing for the past 7 years. After using your product, I have started growing again! How wonderful!"

Peter Hobson, FL - USA

"Kedua-dua ibubapa saya kurang dari 5' 4'' tinggi. Saya tak sangka boleh membesar lebih dari 5'8''. Selepas menggunakan produk anda, saya kini setinggi 5'10''. Terima Kasih."

Omar Abdullah, Malaysia

"Revolutionary. It is simple and it works!"

Ken Lo, Hong Kong

"I would have paid hundreds of dollars to grow taller. I think this product is easily worth 10 times the price."

CK Tan, Singapore

"After using this product, I have grown from 5'5'' to 5'8''. I am much more confident now. Thank you very much."
Kamaruddin, Indonesia

"It's amazing! How nice if I can buy it 5 years ago. I would have totally different college years."
Alex Brown, NY - USA

Baca Seterusnya Untuk Mengetahui Bagaimana Hi-Up Health & Height Increase Device Berfungsi Dengan Berkesan

Baca Seterusnya Untuk Mengetahui Bagaimana Hi-Up Health & Height Increase Device Berfungsi Dengan Berkesan

Menggalakkan Peningkatan Hormon Pertumbuhan
Hi-Up Health & Height Increase Device direka dengan komputer berdasarkan konsep Kejuruteraan Manusia (Human Engineering). Ianya merangsang titik saraf di tapak kaki anda. Rangsangan ke atas kelenjar pituitari menyebabkan peningkatan rembesan hormon pertumbuhan. Peningkatan hormon pertumbuhan bermakna tumbesaran bahagian vertebra dan tetulang anggota bawah badan bertambah dengan lebih hebat. Tapi ingat, sekiranya anda lebih muda, kebarangkalian ketinggian anda meningkat adalah lebih tinggi.

Pemanjangan Tulang Belakang
Kajian saintifik secara intensif dan ujikaji selama lebih satu dekad membuktikan kebanyakan orang muda masih berupaya meningkatkan ketinggian mereka walaupun setelah tetulang bercantum. Ukuran tulang belakang bahagian atas badan juga menyumbang kepada ketinggian individu (lebih kurang 35% jumlah ketinggian).

Tulang belakang manusia terbina daripada 33 segmen yang dipanggil vertebra yang disambung dengan ligamen (tisu serat yang tahan lasak). Hanya 9 vertebra dari jumlah 33 ini bercantum menjadi dua bahagian tulang yang statik, iaitu sacrum dan coccyx, yang membentuk bahagian belakang pinggul. Kesemua 24 vertebra yang lain boleh bergerak dan tidak akan bercantum seumur hidup. 24 vertebra tersebut termasuk 7 dibahagian leher, 12 dibahagian dada, dan 5 dibahagian pinggang.

Setiap verterbra tersebut diasingkan oleh pengalas yang dinamakan cakera rawan. Ketebalan cakera rawan menentukan ukuran tulang belakang dan seterusnya tahap ketinggian sesorang individu. Terdapat 25 cakera rawan yang mana jumlah ukurannya menyumbang kepada 25% ketinggian anda.

Oleh sebab cakera tersebut merupakan rawan yang tidak bercantum, ianya kian menebal dengan rangsangan hormon tumbesaran dalam jangka hayat seseorang individu. Semakin tebal cakera tersebut, semakin panjang tulang belakang anda dan semakin bertambah ketinggian anda. Bayangkan: sekiranya setiap cakera menebal sebanyak 0.25cm (0.1 inci) ini bermakna anda masih boleh mencapai ketinggian 0.25 cm x 25 cakera = 6.25 cm (2.5 inci)!

Tumbesaran Rawan Artikular (Bahagian Kaki)
Walaupun kebanyakan tetulang anda tidak lagi membesar, bahagian rawan artikular yang menyambungkan tulang-tulang dalam badan masih boleh menebal. Kedua-dua bahagian bawah tulang Femur (hujung tulang peha berdekatan lutut) dan bahagian atas tulang Tibia (pangkal tulang kering berdekatan lutut) masih boleh bertambah antara 0.5 - 1 inci. Ini boleh meningkatkan ketinggian bahagian bawah badan anda sebanyak 1 - 2 inci.

Peningkatan Kesihatan Keseluruhan
Selain memberikan anda ketinggian tambahan, Hi-Up Health & Height Increase Device juga terbukti melancarkan sistem peredaran darah dan penghadaman, meningkatkan kadar metabolisma, mengurangkan keletihan, melambatkan proses penuaan, melicinkan pernafasan dan menggalakan kesihatan keseluruhan. Tambahkan ketinggian dan tingkatkan kesihatan anda pada masa yang sama!

Carta Berat Badan & Ketinggian Ideal

Carta Berat Badan & Ketinggian Yang Ideal

Lelaki
Wanita
158 cm 51-64 kg
150 cm 44-55 kg
160 cm 52-66 kg
153 cm 45-57 kg
163 cm 54-69 kg
155 cm 47-59 kg
165 cm 55-70 kg
158 cm 48-61 kg
168 cm 57-71 kg
160 cm 49-63 kg
170 cm 59-73 kg
163 cm 50-64 kg
173 cm 61-75 kg
165 cm 52-66 kg
175 cm 63-77 kg
168 cm 53-67 kg
178 cm 64-79 kg
170 cm 55-70 kg
180 cm 66-81 kg
173 cm 57-73 kg
183 cm 68-84 kg
175 cm 59-75 kg
185 cm 70-86 kg
178 cm 61-77 kg
188 cm 72-88 kg
180 cm 63-79 kg

Mengapa Anda Perlu Menambah Ketinggian?

Mengapa Anda Perlu Menambah Ketinggian?

Bagi sesetengah orang, ketinggian tidak dianggap begitu penting atau langsung tidak mereka hiraukan. Barangkali mereka telah mencapai ketinggian badan yang mencukupi atau bahkan lebih tinggi berbanding dengan orang yang di sekitar mereka dan mereka tidak pernah merasai perasaan menjadi orang yang bertubuh rendah.

Kajian membuktikan bahawa individu yang bertubuh rendah kurang berpeluang menjalin hubungan romantis, mempunyai bilangan anak yang kecil, dan pada amnya menerima gaji yang rendah. Mereka juga sukar mencari fesyen pakaian dewasa. Wanita yang bertubuh rendah sering berkata mereka tidak dipandang serius berbanding rakan mereka yang lebih tinggi. Individu yang bertubuh rendah wajar menerima hak dan keistimewaan sebagaimana yang dinikmati individu lain. Kami berharap dapat membantu anda dalam hal ini.


Kajian Juga Menunjukkan:

Tubuh yang tinggi membuatkan seseorang itu kelihatan lebih berwibawa, anggun serta berketrampilan.

Pelbagai jenis profesion (spt juruterbang, pramugari, tentera, polis, wartawan, model, artis, atlet olahraga tertentu, dll) mensyaratkan ketinggian badan yang minimum pada tahap tertentu. Tubuh badan yang rendah mempunyai peluang yang agak kecil dalam memilih pekerjaan.

Lelaki bertubuh tinggi lebih mudah mendapatkan penghormatan & perhatian oleh wanita atau lelaki lain.

Seorang yang bertubuh tinggi akan kelihatan lebih dewasa. Si adik yang bertubuh lebih tinggi dari kakaknya sering dianggap sebagai kakak.

Dan banyak kelebihan yang lain bagi orang yang memiliki ketinggian yang ideal.

Mungkin Anda sering tertanya-tanya, adakah ketinggian tubuh badan anda ketika ini bersesuaian dengan berat badan anda? Apakah anda ketika ini berharap untuk memiliki tubuh badan yang tinggi serta ideal? Pastinya ada banyak kemudahan-kemudahan akan anda perolehi, baik dari segi pekerjaan, percintaan & masa depan yang lebih cerah dan bahagia.

Kaedah Untuk Menambah Ketinggian - Kaedah Semulajadi

2. Kaedah Semulajadi

Cara yang terbaik untuk memperolehi ketinggian yang diidamkan bukanlah melalui pengambilan ubat-ubatan kimia mahupun pembedahan pemanjangan tulang.

Memperkenalkan....

Hi-Up Health & Height Increase Device

Penyelesaian Semulajadi, Berkesan, Selamat & Murah Bagi Masalah Ketinggian Anda

Alat Menambah Ketinggian yang berkesan
Mudah, murah & senang digunakan
Cuma muatkan ke dalam kasut anda!!

Hi-Up Health & Height Increase Device merupakan alat menambah ketinggian yang dicipta secara saintifik, yang berkesan bagi lelaki dan wanita pelbagai peringkat umur yang ingin menjadi lebih tinggi. Konsep-konsep rangsangan dan urutan Hi-Up Health & Height Increase Device berkesan untuk membantu sistem penghadaman, meningkatkan peredaran darah, memastikan pernafasan lebih selesa, mengurangkan keletihan, melambatkan penuaan, meningkatkan kuasa-kuasa kuratif semulajadi tubuh serta meningkatkan kesihatan secara keseluruhan, Lebih penting lagi, ia membantu menambahkan ketinggian anda tanpa sebarang bentuk keracunan oleh bahan kimia. Ia juga berkesan membantu anda menghapuskan lemak pada tubuh tidak dikehendaki secara semulajadi.